fbpx

Hvem vi er

EasyPartz er et nytænkende teknologi- og produktionsfirma, der leverer speciallavede dele med banebrydende kort ventetid. Vores automatiserede software tillader at man øjeblikkeligt kan få en pris og leveringstid på den ønskede del, så du hurtigere kan få ført din ide ud i livet. Automatisering er det centrale punkt hos EasyPartz, og vores vision er at kunne tilbyde levering indenfor 24 timer.

EasyPartz tilbyder højpræcisions CNC-fræsning i mange forskellige materialer, og utallige forskellige finishes. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortiment og kapacitet, så har du nogen specielle forespørgsler så kontakt os gerne.

Formål

EasyPartz’ formål er at gøre det nemt, hurtigt og billigt at få lavet en prototype eller en mindre serie af speciallavede dele. Vi opdagede at traditionelle maskinværksteder ikke kun var lang tid om at levere produkter, men det tog også lang tid at få en pris og leveringstid. Det er ikke en tilfredsstillende service, når tid er lig med penge. Derfor besluttede vi os for, ved hjælp af software, at innovere en industri, hvor der var akut brug for det.

Founders

EasyPartz blev grundlagt i 2018 af brødrene Mads og Morten Hilligsøe, dengang under navnet Vaerks. Det startede med en drøm om at gøre CNC-bearbejdning langt nemmere og mere tilgængeligt for produktudviklere rundt omkring i verden. Den drøm holder stadig i dag, og vi arbejder nu på at skalere virksomheden, så nem og hurtig CNC-bearbejdning kan blive tilgængeligt for endnu flere.

Mads og Morten Hilligsøe

Høj Innovation

Grundet vores innovative udvikling indenfor automation af CNC bearbejdning er vi kommet med i Alfa Lavals innovation house.
Vi er glade for at have vores produktionsfaciliteter her, da kun nogle af de mest interessante virksomheder indenfor produktion, energi og proces-teknologi, får lov til at blive en del af Alfa Lavals innovation house.
Se mere om Alfa Laval her:
www.alfalaval.dk/innovation-house/

Produktionsbygningen for EasyPartz

Teamet

Christian Andersen Nøddeboe

Softwareudvikler

Peter Lykkeberg Larsen

R&D ansvarlig

Jacob Emil Bjerring

Produktionsansvarlig

Karol Podlesny

Produktionsstyring

Emil Heinze

Produktionsstyring