fbpx

Sådan går du nemt fra idé til fysisk produkt

Har du nogen problemer med bestilling, eller kunne du tænkte dig at vide mere før du laver en bestilling? Vi har lavet en trin for trin guide til hvordan du nemt kan bestille custom 3D modeller online med øjeblikkelig prisberegning og bestilling på under 2 minutter.


Oprettelse af bruger

Hvis du ønsker at uploade en model på vores hjemmeside og modtage en pris, skal du oprette en bruger hos EasyPartz. Udfyld registreringsblanketten og få en pris med det samme! Du har også mulighed for at opdatere din profil så dine bestillinger bruger din standard oplysninger.

Upload af model

Efter upload af 3D model låses der op for konfiguration af din komponent. Vores software detekterer hvilke konfigurations muligheder din komponent kan gøre brug af og låser op for tilsvarende faner.

Upload arbejdstegning

Det er altid muligt at uploade en arbejdstegning. Specificer mål, tolerancer og andre specifikke mål om din komponent. Vores operatør gennemgår altid arbejdstegningen

Valg af materialer og finish

Under vores materiale og finish faner kan du vælge det materiale din komponent skal fræses af og om det skal efterbehandles. Ikke alle materialer har kan efterbehandles!

Mangler dit ønskede materiale eller finish er du altid velkommen til at kontakte os så finder vi en løsning sammen.

Design udfordringer

Hvis vores analyse af din model finder nogle udfordringer vil det blive vist på en liste i venstre side. Klikker du på udfordringerne vil de blive fremvist på modellen. Disse udfordringer betyder ikke at din model ikke kan fremstilles, kun at mulige problemstillinger kan forekomme.

Omkonfigurer model

Ønsker du at ændre på komponenter i din kurv kan du klikke på redigerings blyanten for at fortage ændringer. Komponenten vil efterfølgende blive opdateret og lagt tilbage i kurven.

Færdiggør bestilling

Når du har konfigureret dine komponenter og skal færdiggøre din bestilling, udfylder du blot dine faktureringsoplysninger, vælger forsendelses metode og afgiver din bestilling.

Genbestil emne

Tilbagevendende brugere har mulighed for at kunne genbestille tidligere emner. Gå til ordehistorik, vælg en tidligere bestilling, vælg de komponenter du ønsker at tilføje til kurven igen og klik tilføj varer til kurven.