fbpx

Kunder

EasyPartz leverer emner til virksomheder, der har brug for hurtig levering og høj kvalitet. Nogle virksomheder har brug for hurtig og fleksibel produktion, mens andre har brug for forøget produktionskapacitet. Herunder kan man se nogle cases fra virksomheder, der bruger EasyPartz til at komme i mål med deres projekter.

SBT Instruments Logo

Alfa Laval

Vi plejede at vente dage på tilbud og uger på at dele kom frem. EasyPartz beregner øjeblikkeligt pris og leveringstid, og vi modtager komponenterne på få dage. Det er en stor fordel for os.”
Casper Huhnke, Technology Development Manager, Alfa Laval Kolding

Alfa Laval er en af verdens største producenter af procesudstyr til bl.a. spildevand-, fødevare- og medico-industrien.
EasyPartz har supporteret Alfa Laval Kolding med emner som deres interne maskinværksted har svært ved at fremstille, samt når der er behov for ekstra produktionskapacitet.

Ambu

”Hos EasyPartz får vi hurtig levering og personlig service, hvilket er vigtigt for os. De har været dygtige til at fremstille præcisionskomponenter med meget små detaljer og i høj kvalitet. Det er desuden rart at de er fleksible med materialer og løsninger, og online prisberegneren gør det nemt at få et hurtigt overblik over prisen.”
Jan Lindholt, R&D Mechanical Engineer, Ambu

Ambu er en verdensomspændende, dansk virksomhed der udvikler, producerer og sælger medicinsk udstyr til hospitaler og redningstjenester. De laver blandt andet endoskoper, ventilationsprodukter til kunstigt åndedræt, og diagnosticeringsudstyr. EasyPartz har fremstillet mindre serier af komponenter for Ambu’s R&D afdeling, til udvikling af deres nyeste produkter.

MiWire

“Når vi designer nye produkter er det rart med en leverandør som EasyPartz, der er fleksible, leverer hurtigt, og hvor vi også kan få teknisk sparring i forhold til produktionsoptimering. Vi har anvendt EasyPartz til fremstilling af både prototyper og 0-serier, og de deler gladelig deres ekspertise inden for konstruktion og produktionsteknik, så vi får optimeret vores designs.”
David Fleischer, CEO, MiWire ApS

SBT Instruments

SBT Instruments Logo

“Vi benytter EasyPartz som underleverandør af fræsede plast- og aluminiumskomponenter, fordi det er fleksibelt, der er kort leveringstid og de leverer til tiden. Med EasyPartz har vi kunne skalere produktionen i takt med efterspørgslen på vores produkter, fra prototype til flere hundrede enheder. Det har været en stor fordel for os, bl.a. fordi vi har undgået tidlige investeringer i dyre sprøjtestøbningsforme.”
Christian Heckermann, Product Developer, SBT Instruments A/S

SBT Instruments bruger mikrofluid chips og avanceret måleteknik til at udvikle håndholdte devices til hurtig og præcis detektion af bakterier i bl.a. fødevareindustrien.
EasyPartz har hjulpet SBT med fremstilling af både prototyper og mindre serier på +100 enheder. Blandt andet disse mikrofluid chip holdere, som har mange små detaljer og tolerancekrav, da de skal klipses fast på en modpart.