fbpx

Sådan går du fra idé til fysisk produkt

Her kan du få en hurtig introduktion til, hvordan man laver en bestilling. Vi har lavet en video og en trin for trin guide til hvordan du nemt kan bestille custom 3D modeller online med øjeblikkelig prisberegning og bestilling på under 2 minutter.


Video guide

Opret bruger

Hvis du ønsker at uploade en model på vores hjemmeside og modtage en pris, skal du oprette en bruger hos EasyPartz. Udfyld registreringsblanketten og så er du klar til at uploade!

Upload model

Efter upload af 3D model låses der op for konfiguration af din komponent. Vores software detekterer hvilke konfigurations muligheder din komponent kan gøre brug af og låser op for tilsvarende faner.

Upload arbejdstegning – valgfrit

Det er altid muligt at uploade en arbejdstegning, hvis du vil specificere flere detaljer, såsom tolerancer og andre specifikke mål om din komponent. Vores operatør gennemgår altid arbejdstegningen

Valg af materialer og finish

Under vores materiale og finish faner kan du vælge det materiale din komponent skal laves af og vælge en efterbehandling. Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale og finish der er det bedste til din komponent, kan du se vores materialer og vores finish. Notér: Ikke alle materialer har kan efterbehandles!

Mangler dit ønskede materiale eller finish er du altid velkommen til at kontakte os så finder vi en løsning sammen.

Design udfordringer

Hvis vores analyse af din model finder nogle udfordringer vil det blive vist på en liste i venstre side. Klikker du på udfordringerne vil de blive fremvist på modellen. Disse udfordringer betyder ikke at din model ikke kan fremstilles, kun at mulige problemstillinger kan forekomme.

Færdiggør bestilling

Når du har konfigureret dine komponenter og skal færdiggøre din bestilling, udfylder du blot dine faktureringsoplysninger, vælger forsendelsesmetode og afgiver din bestilling.

Genbestil emne

Tilbagevendende brugere har mulighed for at kunne genbestille tidligere emner. Gå til ordehistorik, vælg en tidligere bestilling, vælg de komponenter du ønsker at tilføje til kurven igen og klik tilføj varer til kurven.