fbpx

Kunden i fokus

Der er mange maskinværksteder at vælge imellem, men vi tror ikke på, at der er nogen der gør det helt så godt som os. Når du vælger at få produceret dine emner hos EasyPartz tilvælger du nemlig en leverandør med kunden i fokus. Derfor har vi også defineret 3 hovedpunkter, der gør EasyPartz til en attraktiv leverandør.

Easypartz online service platform 

Indhentning af tilbud kan være en besværlig proces og kan gøre det svært at få sine emner hurtigt. 
Hos EasyPartz har vi gjort alt hvad vi kan, for at gøre det let at få CNC fræste emner. Upload din tegning og få en pris med det samme. Du kan endda vælge hvor hurtigt det skal gå.

Smart ordre- og tilbudsværktøj 

Hos EasyPartz skal du ikke vente på at få analyseret og prissat dit emne – Vi genererer straks en pris på produktion og leveringstid for dit emne. Du kan vælge at gennemføre dit køb med det samme eller sende tilbuddet videre internt i din virksomhed for accept af ordren. Når du opretter dig som bruger i vores Service Platform kan du altid følge med i dine ordrer.

Når du konfigurerer dit emne kan du blandt andet angive tolerancer på huller og gevind. Har vi ikke den ønskede tolerance, kan du skrive en kommentar. Vi indsætter alle specifikationer på vores produktionstegninger. Dette er en feature der sikrer at du hurtigt kan få dit emne produceret præcis som ønsket.

Sammen med den uploadede tegning og de valg der foretages i Easypartz Service platform mht. materiale og finish beregner vi en pris og leveringstid. Derfor er det en god ide at vide hvilket materiale der er mest cost-efficient til opgaven. Du kan læse om vores materialer her.

Du kan også tilgå tidligere ordrer og foretage genbestillinger. I vores service platform kan du også få design feedback, helt automatisk. Du kan se mere om, hvordan du bruger Service Platformen i vores guide.

Online produktions feedback  

Når man skal gå fra 3D model til et virkeligt produkt er der mulighed for masser af fejl. Potentielle problemer kan opstå ved tynde vægge, hullers radius-dybde forhold, manglende opspændingsmuligheder og ikke-bearbejdelige overflader. Vores online service platform gennemser din tegning og giver dig feedback. Denne feedback kan du bruge til at forbedre emnet ved at lave mindre redesigns eller blot acceptere disse udfordringer og gennemføre bestillingen. Vi kontakter dig selvfølgelig hvis et potentielt problem skulle blive reelt, så vi kan finde en løsning. 

EasyPartz bruger vores egen Service Platform til at analysere geometrien af dine emner, hvilket giver dig øjeblikkelig feedback om fremstillingsevne, samtidig med at de identificerer begrænsninger og foreslår bedste praksis at rette.

I vores service platform har vi en indbygget 3D-forhåndsvisning hvor du let kan rotere, forstørre og ændre orientering. Her fremviser vi med røde markeringer alle de udfordringer 3D-modellen måtte have:

Lagerstatus og maskintid indregnes i prisen.

Når emnet bliver uploadet og konfigureret, giver vi en pris og leveringstid baseret på materiale-tilgængelighed og på vores maskiners tilgængelighed. Alt dette er gjort for at sikre en hurtig levering til lav pris – uden nogen grimme overraskelser.

Vores maskiner er udstyret med high performance allround skruestikker, som gør vores omstillinger hurtige på vores 3- og 5-aksede maskiner 

Da vi kender vores maskiner og vi har et stort sortiment af allerede opspændte og kalibrerede værktøjer betyder det at vi allerede i den digitale proces kan udregne produktionstid, og derfra hurtigt lave produktionsgrundlaget for vores CNC-maskiner med professionel CAM software. 

Bæredygtighed

EasyPartz er nærmest født bæredygtig og vi har et stort fokus på CSR. Vores forretningskoncept er at producere emnerne lokalt på vores produktions faciliteter i Søborg til gavn for vores kunder. Vi bruger så vidt muligt lokale leverandører til vores råmaterialer og hvad vi ellers forbruger i produktionen. Vi er selvfølgelig i en branche der er præget af et højt energiforbrug, men vi gør alt hvad vi kan i vores processer for at optimere og dermed mindske vores CO2-udledning. Alt til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og planeten.

EasyPartz har fokus på følgende verdensmål:

Vi arbejder tæt sammen med de danske universiteter, og tager hvert halvår praktikanter ind, for at understøtte deres uddannelsesforløb. Derigennem arbejder vi på på verdensmål 4.4, ved at hjælpe unge voksne med at få tekniske færdigheder, og bedre jobmuligheder i fremtiden.

Igennem vores vækst, innovation og øgede produktionseffektivitet hjælper vi flere af delmålene i det 8. og 9. verdensmål. Som bekendt arbejder vi på at automatisere og effektivisere maskinværkstedet, hvilket skaber høj værditilførsel, og anstændige jobs i en arbejdskraft-intensiv sektor.

Den lokale produktion betyder nedsat CO2-udledning til transport når man handler hos EasyPartz. Ikke blot indkøbes råvarerne lokalt, men vi vil også være til stede og producere lokalt, for at minimere unødvendig outsourcing, der kan lede til øget CO2-udledning. Derudover sender vi alle spåner, rest metalstykker og andet affald fra vores produktion til genbrug, for at minimere ressourcespild.

Vi har valgt at placere vores produktion i Alfa Lavals produktions lokaler, hvor de har alt udstyr. Her har vi installeret vores nye maskiner og dermed genbruger vi faciliteter, som er egnet til os. Vi arbejder også under de regler og mål, som der er for Alfa Laval på CSR området. Se dette link for at læse Alfa Lavals sustainability report.

Lokal produktion

Lokal produktion og bæredygtighed hænger uløseligt sammen når man vil skåne miljøet og have korte leveringstider på emner. Det er blandt andet derfor vi har placeret vores maskinpark i Alfa Lavals lokaler i Søborg.

En af fordelene ved at producere lokalt, er også den høje leveringssikkerhed. Så uanset hvilken deadline der skal overholdes, kan du være sikker på at varen bliver leveret til det lovede tidspunkt. Derudover hjælper det både kunden og klimaet, at transporttid og afstand er minimal.

Dansk innovation nu – og i fremtiden

Siden starten af 2000’erne har danske industrivirksomheder outsourcet 45.000 jobs til udlandet. Det er ikke en statistik EasyPartz ønsker at blive en del af, så når du bestiller hos EasyPartz støtter du også dansk iværksætteri, og den fremtidige danske industri.

I produktionen er der opbygget et arsenal af værktøjer, der er kalibreret og klar til brug. Det betyder at uanset hvilken ordre der bliver placeret, er maskinerne klar til at lave emnet. Dertil har vi et evigt voksende sortiment af materialer, og mulighed for at source stort set alle materialer, hvis de bliver efterspurgt. Så der er næsten ingen begrænsning for, hvad EasyPartz kan producere.
Hvis du har specielle forespørgsler, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på chat, email eller telefon.