fbpx

Her kan du læse om de seneste nyheder fra EasyPartz. Følg os for at få nyhederne direkte i din feed:

Nyhedsbrev efterår 2022

Stål og Rustfrit Stål kan bestilles via EasyPartz.com

Efter stor efterspørgsel har vi udvidet, så det nu er muligt at bestille emner i stål og rustfrit stål via easypartz.com!

Vi har udvidet med ny maskine, værktøjer og råvarelager, så vi er vi klar til at tilbyde hurtig levering i stål og rustfrit stål på helt lige fod med vores nuværende materialer.

Så har du et emne, så prøv at smutte ind på vores online bestilling og se priser for dine stål emner.

Ny Fræser

Vi har investeret i en splinterny 5-akset Doosan DVF-5000 maskine, som er installeret og indkørt henover sommeren.
Det betyder større produktionskapacitet, og mulighed for komplekse geometrier, med dimensioner helt op til Ø550mm x H450mm.
Med et stort lager af værktøjer til både plast, aluminium og stål, står vi klar til at fremstille ethvert emne.

Nye og bedre materialer på lageret!

Vi opbygger løbende et lager af de mest anvende stål og rustfrit stål legeringer, så du kan få fremstillet emner hurtigst muligt. Vi vil være lagerførende i ståltyperne: stål 355, rustfrit stål 304 og rustfrit stål 316.

Dertil har vi valgt at ændre vores standard aluminiumslegering til fra 5083 til 6082, da det er den legering flest kunder efterspørger. Aluminium 6082 koster næsten det samme, men er stærkere og giver en flottere anodisering.

Vi har desuden bestilt et stort parti dobbelt-afspændt POM hjem, i både hvid og sort, så du undgår forsinkelser som følge af de nuværende forsynings-usikkerheder.

Forbedringer i vores bestillingsproces

Der er foretaget en langt række forbedringer i vores bestillings proces. Den største er, at vi har lanceret en ny version af vores prisberegner i den digitale bestillingsproces. Den er opgraderet på rigtig mange parameter og skulle give en mere konkurrencedygtig pris.

Det nu muligt at vælge digital fakturering med EAN, hvilket gør det muligt for f.eks. offentlige institutioner at bestille direkte fra vores webshop.

Alle fakturaer sendes nu med som PDF, og det er muligt at få tilsendt en kopi til en separat mailadresse.

Vi har også gjort det muligt få tilsendt bestillingen som et tilbud, som indkøbsafdelingen så kan godkende, inden produktionen startes.

Solide Partnerskaber

Vi samarbejder med lokale danske partnere for at sikre dig den bedste leveringssikkerhed og bæredygtig fremstilling.

Det er især materiale-sourcing og efterbehandling, hvor det vigtigt med pålidelige partnerskaber for at sikre hurtig levering, høj kvalitet og bæredygtighed.