3D-Print: Fremtidens Produktion

Gennem vores partnernetværk tilbyder EasyPartz 3D-print af emner i mange forskellige materialer, bl.a. nylon, aluminium, stål og titanium. EasyPartz tilbyder høj-kvalitets SLS print, og kan eksempelvis hurtigt levere emner printet i nylon.

Med fødevaregodkendte materialer kan 3D-print benyttes til et hav af applikationer i mange forskellige brancher, herunder til maskinteknisk anvendelse, fremstilling af forbrugsvarer, samt i proces-, fødevare- og medicobranchen.

3D-print giver nye muligheder i forhold til traditionelle produktionsmetoder, og stort set uendelig geometrisk frihed. 3D-Print derfor er derfor særligt velegnet til emner med lav volume og mange detaljer.

Uendelig frihed med SLS i Nylon-12

Ved Selective-Laser-Sintering (SLS) samles Nylon pulver ved hjælp en kraftig laser. Da pulveret ikke smelter er der ingen behov for support materiale, og der er derfor uendelig design frihed.

3D-Printet Nylon-12 er robust og stift uden at være skrøbeligt. Emnerne er derfor velegnede som både statiske komponenter og brugsgenstande.

SLS print har lave opstartsomkostninger og egner sig derfor til emner med høj varians. Da produktionen er automatiseret og Nylon-12 er et billigt råmateriale, så kan printede Nylon-12 emner også bruges som alternativ til sprøjtestøbning af større serier.

I Nylon-12 tilbyder EasyPartz desuden vibrationsafgratning, 3S (Super Smooth Surface) behandling, og indfarvning, så du opnår den helt rigtige finish.

SLM print i Titanium, Rustfrit Stål og Aluminium

Med SLM print i gængse metaller som Titanium, Rustfrit Stål 316 og Aluminium er mulighederne uendelige. EasyPartz tilbyder SLM 3D-Print i gængse metaller gennem vores netværk af danske partnere. Typiske applikationer inkluderer støbeværktøjer, unikke dysser og produktionsudstyr til fødevare industrien.

Selective Laser Melting (SLM) bruges til at smelte metalpulver sammen. Materialepriser, printhastighed og manuelle processer øger omkostningerne ved SLM print, og teknologien anvendes derfor ofte når der er behov for unik funktionalitet og detaljer som ellers er omkostelige eller umulige af fremstille.

SLM print får en rug overflade, og kræver support-materiale som efterfølgende skal fjernes. Teknologien kræver derfor at emnerne bliver slebet eller poleret, f.eks. ved vibrationsafgratning. Anden efterbehandling inkluderer hærdning og CNC fræsning for at opnå tolerancer eller skære gevind.

Kontakt EasyPartz på sales@easypartz.com eller 70 60 41 01 hvis du ønsker hjælp til at afdække mulighederne med SLM 3D-Print for din forretning.

Fødevaregodkendt 3D-Print i MDP

EasyPartz tilbyder at overfladebehandle emner, samt efterbearbejdning af overflader, gevind og toleranceflader gennem fræsning.

Ved efterbearbejdning kan det være en fordel at tilpasse designet, så emnerne nemt kan spændes op.

Upload en model på vores online beregner for øjeblikketligt at få pris og leveringstid på din næste 3D-printede komponent.