3D-Print

3D-print i høj kvalitet

Gennem vores partnernetværk tilbyder EasyPartz 3D-print af emner i mange forskellige materialer, bl.a. nylon, aluminium, stål og titanium. EasyPartz tilbyder høj-kvalitets SLS print, og kan eksempelvis hurtigt levere emner printet i nylon.

Med fødevaregodkendte materialer kan 3D-print benyttes til et hav af applikationer i mange forskellige brancher, herunder til maskinteknisk anvendelse, fremstilling af forbrugsvarer, samt i proces-, fødevare- og medicobranchen.

Uendelig geometrisk frihed med 3D

3D-print giver helt unikke muligheder i forhold til traditionelle produktionsmetoder.

Ved traditionel maskinbearbejdning fjernes materiale bid for bid fra et råemne. 3D-print fungerer omvendt ved at tilføje materiale lag for lag. 3D-print giver derfor næsten uendelig geometrisk frihed og er særligt velegnet til emner med lav volume og mange detaljer.

3D-print er et perfekt supplement til fræsning og drejning, hvor man omvendt gerne vil fjerne så lidt materiale som muligt for at holde maskintiden nede.

Velegnet til prototyper

3D-print kræver meget lidt setup tid, og er derfor velegnet til fremstilling af prototyper og små serier. Men 3D-print kan også være fordelagtigt til masseproduktion af mindre emner.

Dog skal man være opmærksom på krav til materiale, tolerancer og overfladefinish, da 3D-print er begrænset på disse parametre, og det vil derfor ofte være nødvendigt med efterbearbejdning.

Efterbearbejdning og overfladebehandling af 3D-print

EasyPartz tilbyder at overfladebehandle emner, samt efterbearbejdning af overflader, gevind og toleranceflader gennem fræsning.

Ved efterbearbejdning kan det være en fordel at tilpasse designet, så emnerne nemt kan spændes op.

Upload en model på vores online beregner for øjeblikketligt at få pris og leveringstid på din næste 3D-printede komponent.