Hvorfor EasyPartz?

Kom hurtigt i mål

EasyPartz er skabt for at gøre det lettere at skabe innovation og udvikling i danske industrivirksomheder.

Vi er et moderne maskinværksted, og vi er godt i gang med at revolutionere en konservativ branche.
Vi har sat vores kunders behov for hurtig levering og høj kvalitet i fokus, og det er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

EasyPartz bygger på fire hjørnesten:

Hurtig levering

Gennem lokal produktion, moderne udstyr og online bestilling

Fleksibilitet

Vi hjælper med alle opgaver inden for special fremstilling af mekaniske komponenter

Høj kvalitet

Vi tilbyder rådgivning, dygtige medarbejdere og moderne produktionsanlæg

Bæredygtighed

Hos EasyPartz arbejder vi aktivt med fem udvalgte verdensmål

Smart online bestilling

EasyOrder er vores unikke webshop løsning, som automatiserer de arbejdsgange, der traditionelt trækker tilbudsprocessen i langdrag.

Når du uploader din model og vælger materiale, beregnes der straks et tilbud med både pris og leveringstid på dine komponenter. Du kan så vælge at gennemføre købet med det samme, eller sende tilbuddet videre internt i din virksomhed for accept af ordren.

Øjeblikkelig feedback på din model

Når du uploader en model i EasyOrder, så udføres der automatisk en design for manufacturing (DFM) analyse, som identificerer og visualiserer potentielle designproblemer. Det kan for eksempel være skarpe indvendige kanter, tynde vægge og utilgængelige flader.

Du får øjeblikkelig feedback og best practice forslag til rettelser, så du har mulighed for at optimere dit design. Dermed er vi med til at sikre, at designet er kost-optimeret fra start af.

Lagerstatus og maskintid indregnes i prisen

Når emnet er uploadet og konfigureret, giver vi en pris og en leveringstid baseret på materialetilgængelighed og på vores maskiners tilgængelighed. Alt dette er gjort for at sikre en hurtig levering til lav pris – uden nogen grimme overraskelser.

Du har mulighed for at prioritere ekspresproduktion af dine komponenter, når det haster ekstra meget.

Lokal produktion giver høj leveringssikkerhed

Hos EasyPartz sætter vi en ære i at producere lokalt. Det har mange fordele, og en af dem er høj leveringsikkerhed. Det gavner både vores kunder og klimaet at transporttid og afstand er minimal.

Vi lagerfører selv et stort udvalg af stål, aluminium og plaster materialer i flere legeringer og varianter, og vi har mulighed for at skaffe og bearbejde stort set alle materialer, når behovet opstår.

I produktionen har vi opbygget et arsenal af værktøjer, der er kalibreret og klar til brug. Det betyder, at uanset hvilken ordre der bliver placeret, kan vi hurtigt gøre maskinerne klar til at fremstille emnet.

EasyPartz holder til i Alfa Laval’s Innovation House i Søborg, hvor vi er omgivet af nogle af de mest innovative virksomheder indenfor produktion, energi og proces-teknologi.

Bygger på bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig del af DNA’en hos EasyPartz. Vi arbejder aktivt med bæredygtighed ud fra de følgende 5 verdensmål:

Fokus på uddannelse

Vi arbejder tæt sammen med de danske universiteter og tager hvert halvår praktikanter ind for at understøtte deres uddannelsesforløb og hjælpe unge voksne med at få tekniske færdigheder og bedre jobmuligheder.

Automatisering af manuelt arbejde

Igennem innovation og øget produktionseffektivitet arbejder vi med flere af delmålene i 8. og 9. verdensmål. Automation af maskinværkstedet er med til at skabe anstændige jobs i en arbejdskraft-intensiv branche.

Ansvarligt forbrug og nedsat CO2-udledning

Vores lokale produktion og fokus på lokale råvarer betyder nedsat CO2-udledning til transport. Derudover sender vi alle spåner, restmetalstykker og andet affald fra vores produktion til genbrug for at minimere ressourcespild.