Hurtig Levering

EasyPartz specialfremstiller komponenter på få dage

Hos EasyPartz forstår vi vigtighden af hurtig levering, for at kunne holde tidplaner og undgå produktionsstop. Vi har derfor gjort det til vores mission at fremstille mekaniske komponenter på rekordtid, hvilket er årsagen til at vores kunder vælger os som deres foretrukne maskinværksted.

EasyPartz har et omfattende lager af plast, aluminium og rustfrit stål, og vores maskinpark består af fleksible maskiner, der hurtigt kan omstilles, så vi kan starte nye produktioner med det samme.

Vi er desuden dedikerede til kun at samarbejde med de bedste partnere og underleverandører, så vi bl.a. kan tilbyde overfladebehandling af emner, uden at gå på kompromis med leveringstiden.

Vi forstår, at leveringssikkerhed er af stor betydning for vores kunder, og vi fortsætter derfor med at forbedre vores processer, så vi fortsat kan imødekomme behovet om korte leveringstider, og dermed sikre vores kunder en konkurrencemæssige fordel.

Levering til tiden

Når du bestiller hos EasyPartz, så sørger vi for at aftale en fast leveringsdato, som du kan stole på og planlægge efter.

EasyPartz gør derefter alt hvad vi kan for at overholde denne leveringsdato, hvilket betyder at over 95% af alle vores emner bliver leveret til tiden eller hurtigere.

Skulle der mod forventning ske forsinkelser, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så du ved besked om at der er opstået udfordringer, og hvornår du kan forvente at modtage dine emner.

Hos EasyPartz tager vi imod din ordre døgnet rundt

EasyPartz’s intelligente prisberegner er tilgængelig døgnet rundt, og eliminerer spildtid på langsommelig tilbudsgivning, da du får en pris på få sekunder.

Vi tilbyder desuden tre forskellige leveringstider, som kan tilpasses dine behov:

Express: Når tiden er den mest afgørende faktor. Du vil typisk modtage dine emner inden for 5 hverdage, fordi vi rykker rundt på produktionen og arbejder over for at nå din deadline.

Standard: Når både tid og pris er vigtig. Leveringstiden for mindre ordrer er typisk 12 hverdage, og er Standard er derfor passende for de fleste situationer.

Economic: Når der skal være god balance mellem leveringstid og omkostninger. Economic passer til situationer hvor tidsplanen tillader lidt ekstra leveringstid. Vi lægger ordren ind når der plas til den.

Hvis du har behov for dag-til-dag levering, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte på telefonnummeret +45 70 60 41 01 eller sende en e-mail til sales@easypartz.com.

 

EasyPartz holder produktionen kørende hele året

Vi forstår, at kontinuerlig produktion er vigtig for vores kunder. Derfor holder vi produktionen kørende året rundt, selv gennem industriferien, jul og nytår. 

Når dine emner skal afsted hurtigst muligt, er vi også klar til at arbejde aftener og weekend. Vores team af fleksible medarbejdere sikrer, at vi kan levere dine komponenter så hurtigt som muligt, når det er nødvendigt.

Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige service og de hurtigste leveringstider.