Hurtig Levering

EasyPartz specialfremstiller komponenter på få dage

Hos EasyPartz forstår vi vigtigheden af hurtig levering. Det hjælper med at holde tidplaner og undgå produktionsstop. Derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde bearbejdning med kort leveringstid. Det er årsagen til, at vores kunder vælger os som deres foretrukne maskinværksted.

Vi har et stort lager af plast, aluminium og rustfrit stål. Vores maskiner er fleksible og kan hurtigt omstilles, så vi kan starte nye produktioner med det samme.

Desuden samarbejder vi med de bedste partnere og underleverandører. Det betyder, vi bl.a. kan tilbyde fræsning, drejning, pladebuk, anodisering, elektropolering og pulverlakering, uden at gå på kompromis med leveringstiden.

Og fordi leveringssikkerhed er så vigtig for vores kunder, forbedrer vi løbende vores processer for at imødekomme behovet om korte leveringstider. Det giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel.

Levering til tiden

Når du bestiller hos EasyPartz, så sørger vi for at aftale en fast leveringsdato, som du kan stole på og planlægge efter.

EasyPartz gør alt hvad vi kan for at overholde denne leveringsdato. Over 95% af alle vores emner leveres til tiden eller hurtigere.

Skulle der mod forventning ske forsinkelser, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du ved derfor altid besked, hvis der er opstået udfordringer, og hvornår du kan forvente at modtage dine emner.

Døgnåben online bestilling hos EasyPartz

Vores intelligente prisberegner er tilgængelig døgnet rundt. Det fjerner spildtid på langsom tilbudsgivning, da du får en pris på få sekunder.

Vi tilbyder tre forskellige leveringstider, som kan tilpasses dine behov:

  • Express: Når tiden er kritisk. Modtag dine emner inden for 5 hverdage.
  • Standard: Når både tid og pris tæller. Leveringstid for mindre ordrer er typisk 12 hverdage.
  • Economic: God balance mellem leveringstid og omkostninger. Passer til situationer som har plads til lidt ekstra leveringstid.

Har du behov for hurtigere dag-til-dag levering?
Så kontakt os på +45 70 60 41 01 eller sales@easypartz.com.

Produktion året rundt hos EasyPartz

Kontinuerlig produktion er vigtig for vores kunder. Derfor holder vi produktionen kørende året rundt, selv i ferier.

Når dine emner skal hurtigt afsted, arbejder vi også aftener og weekender for at tilbyde kort leveringstid. Vores fleksible team sikrer hurtig levering af dine komponenter, når det er nødvendigt.

Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige service og de hurtigste leveringstider.