FAQ

Typiske spørgsmål om EasyPartz

Hvad er EasyPartz?

EasyPartz er et online maskinværksted, der tilbyder hurtig og nem bearbejdning af mekaniske kompenter. Vi henvender os særligt til ingeniører, designere, forsknings- og udviklingsafdelinger, startups, maskinbyggere, specialproducenter og forskningsinstitutioner.

Hvor bliver mine dele fremstillet henne?

EasyPartz drives i Danmark og alle dele fremstilles lokalt.

EasyPartz er en dansk virksomhed i Søborg tæt på København. Vi fremstiller alle ordrer i vores eget værksted eller i samarbejde med vores danske partnernetværk for at sikre kvalitet og leveringstid.

Hvor hurtigt får jeg mine bestilte dele?

Vi sigter efter at kunne levere inden for 5 hverdage.

Efter bestilling vil dine designs blive undersøgt manuelt for fremstillingsproblemer. Hvis der ikke opdages problemer, bør vi være i stand til at fremstille din ordre inden for 4 arbejdsdage + de dage, der kræves for specielle materialer eller finish. Forsendelse afhænger af den valgte forsendelsesmetode, men vil typisk være 1-2 hverdage.

Kan jeg kun bestille online?

Nej, EasyPartz er en e-handel, men vi tilbyder også personlig service. Vi opererer online for at give øjeblikkelige tilbud, automatiseret feedback og nem bestilling. Særlige ønsker kan fremsættes ved at vedhæfte en teknisk tegning eller en kommentar til din ordre.

Du kan også anmode om et tilbud på mail (info@easypartz.com), eller telefon (+45 70 60 41 01).

Vi hjælper også gerne, hvis du har brug for hjælp eller har tekniske spørgsmål.

Er mine designs beskyttede?

Ja. Hver proces er sikker, og vi anvender strenge sikkerhedsprotokoller.

Vi tager din intellektuelle ejendom meget alvorligt.

Alle filer uploades via en sikker og krypteret forbindelse. Filer gemmes på servere med høj IT-sikkerhed.

Dine filer er kun tilgængelige for EasyPartz-medarbejdere relateret til fremstillingsprocessen. Hvis du ikke fortsætter med din ordre, vil alle filer blive slettet.

Du er også velkommen til at bede om vores fortrolighedsaftale (NDA) med en skriftlig forpligtelse fra EasyPartz om at respektere din intellektuelle ejendom.

Brug af EasyPartz er en meget sikrere løsning end at dele designs og filer via e-mail.

Hvilke materialer er tilgængelige?

EasyPartz tilbyder et bredt udvalg af plast og metaller, som du kan se på vores materialesider.

EasyPartz har udvalgt de mest almindeligt anvendte materialer til en bred vifte af applikationer. Vi har en lagerbeholdning af flere materialer (såsom POM-C/Delrin og Aluminium 5083) og kan skaffe mange materialer på få dage.

Hvis du har særlige materialeønsker, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine krav.

Hvilke efterbehandlinger tilbyder i?

Adskillige efterbehandlingsfinisher er tilgængelige for en komplet løsning.

Sandblæsning og anodisering er de mest almindelige finish, vi tilbyder. EasyPartz laver sandblæsning internt og har en kvalificeret partner til højkvalitets anodisering.

Hvis du har specielle ønsker om efterbehandling, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine krav.

Hvordan registrerer jeg mig som kunde?

Naviger til vores login-/registreringsside, og opret en bruger.

Hvis du klikker på “Bestil nu”-knappen øverst til højre, kommer du til registreringssiden. Efter tilmelding vil du være i stand til at uploade en model og få et tilbud med det samme. Når du tilføjer din komponent til kurven, bliver den gemt til bestilling. Du kan stadig konfigurere komponenten senere, hvis det er nødvendigt.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan altid kontakte os på:

Email:
info@easypartz.com

Telefon:
+45 70 60 41 01
Mandag til Fredag fra 8 til 18 CET

Adresse:
EasyPartz ApS
Maskinvej 5
2860 Søborg
Danmark

Hvor kan jeg se jeres handelsbetingelser?

Du kan se vores handelsbetingelser her.

Hvor kan jeg se jeres privatlivspolitik?

Du kan se vores handelsbetingelser her.