Dansk Produktion

EasyPartz specialfremstiller komponenter lokalt i  Danmark

EasyPartz har hjemme i Søborg, Købehavn. Kun med produktionsfaciliteter tæt på vores kunder, kan vi levere specialfremstillede komponenter hurtigt og effektivt, så vi kan imødekomme kundernes behov sådan at de kan opretholde deres egen produktion.

Lokal produktion giver desuden mulighed for tættere samarbejde og kommunikation. Hos EasyPartz mødes vi gerne personligt, så vi kan forstå vores kunderse behov og krav i detaljer. Nærhed og effektiv kommunikation giver den bedste mulighed for at matche forventninger.

Skulle der opstå et behov for hurtig problemløsning, så har vores ingeniører mulighed for at besøge kunden, undersøge problemet og finde den bedste løsning, hvorefter vi kan reagere hurtigt, med specialfremstilling af nye komponenter.

Lokal produktion gør os derfor i stand til at:

  • Tilbyde lynhurtig levering
  • Kommunikere direkte med kunden om krav og specifikationer, så vi undgår fejl
  • Bæredygtig produktion, uden fragt på tværs af kloden
  • Besøge kunder og dermed få større forståelse for deres behov
  • Sikre kvaliteten af vores materialer og efterbehandlingsprocesser
  • En fælles forståelse for vigtigheden af aftaler

Danske leverandører og partnere

EasyPartz har et stort netværk af danske underleverandører og partnere.

Lokale materialeleverandører af teknisk plast, aluminum og rustfritstål, sikrer hurtig adgang til  materialer i høj kvalitet, også når det er materialer vi ikke har fast på lager.

EasyPartz samarbejder desuden med mange af vores danske kollegaer, som er specialiseret i hver deres produktionsteknologi. Vi kan derfor tilbyde både fræsning, drejning, pladebuk og 3D print, uden at gå på kompromi med pris, leveringstid og kvalitet.

Vores lokale partnere til efterbehandlinger som anodisering, elektro-polering, pulverlakering og galvanisering, giver mulighed for at få et færdigt høj-kvalitetsprodukt i hænderne på få dage.