Dansk Produktion

EasyPartz specialfremstiller komponenter lokalt i  Danmark

EasyPartz er et dansk maskinværksted, som fremstiller mekaniske komponenter lokalt i Søborg, København. Kun med produktionsfaciliteter tæt på vores kunder, kan vi levere hurtigt og effektivt. Vi kan imødekomme ethvert behov, så vores kunder kan opretholde deres egen produktion.

Lokal dansk produktion giver desuden mulighed for tættere samarbejde og kommunikation. Hos EasyPartz mødes vi gerne personligt, så vi kan forstå dine behov og krav i detaljer. Nærhed og effektiv kommunikation giver den bedste mulighed for at matche forventninger.

Skulle der opstå et behov for hurtig problemløsning, så har vores ingeniører mulighed for at  komme forbi, undersøge problemet og finde den bedste løsning.
Fordi både vores eget maskinværksted og alle vores samarbejdspartnere er danske, kan vi reagere hurtigt, med nye komponenter.

Dansk Maskinværksted & Industri

I danmark er vi dygtige til at opbygge  effektive processer og automatisere arbejde. Dansk industri er derfor konkurrencedygtig til mange opgaver inden for specialfremstilling af komponenter.

Lokal dansk produktion gør os desuden i stand til at:

  • Tilbyde lynhurtig levering
  • Kommunikere direkte med kunden om krav og specifikationer, så vi undgår fejl
  • Bæredygtig produktion, uden fragt på tværs af kloden
  • Besøge kunder og dermed få større forståelse for deres behov
  • Sikre kvaliteten af vores materialer og efterbehandlingsprocesser
  • En fælles forståelse for vigtigheden af aftaler

Samarbejde på tværs af Danmark

 

Som lille produktionsland er vi i Danmark nødt til at samarbejde mest muligt. EasyPartz har et stort netværk af danske underleverandører og partnere.

Lokale materialeleverandører af teknisk plast, aluminum og rustfritstål, sikrer hurtig adgang til  materialer i høj kvalitet, også når det er materialer vi ikke har fast på lager.

Samarbejde med kollegiale maskinværksteder gør at vi kan tilbyde både fræsning, drejning, pladebuk og 3D print i højeste kvalitet.

Og partnerskaber til bl.a. anodisering, elektro-polering, pulverlakering og galvanisering, giver mulighed for at få et færdigt høj-kvalitetsprodukt i hænderne på få dage.

EasyPartz partnerskaber i danmark

EasyPartz Partnerskaber