Partnere

Partnernetværk med Danmarks dygtigste maskinværksteder

Maskinbearbejdning er et bredt felt, og forskellige opgaver kræver forskelligt udstyr og særlige kompetencer.

Hos EasyPartz udvider vi kontinuerligt vores egne faciliteter, men for at tilbyde den bedste service samarbejder vi med et bredt netværk af Danmarks dygtigste maskinværksteder og fabrikanter, så vi på den måde kan løse de fleste opgaver.

Bestillingen foregår stadig gennem vores softwareplatform EasyOrder, og som kunde mærker du ikke forskel på, om dine emner produceres i vores eget værksted eller hos en af vores partnere.

Vi samarbejder udelukkende med lokale danske partnere, da det giver størst leveringssikkerhed, høj kvalitet og samtidig mindsker risikoen for fejl og miskommunikation. Desuden minimeres transporten, så du kan få dine emner hurtigst muligt.

Tilfredshedsgaranti på alle produkter

EasyPartz står selvfølgelig inde for kvaliteten, som vores partnere leverer. Opdager du fejl eller udfordringer med kvaliteten på de leverede emner, så gælder vores tilfredshedsgaranti stadig, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på det.

Har du spørgsmål til, hvad EasyPartz kan løse af opgaver i samarbejde med vores partnere, så kontakt os endelig for at høre mere.