Enkeltstyk & Prototype Produktion

EasyPartz er ekspert i fremstilling af unikke emner og små serier

Hos EasyPartz fremstiller vi nye emner hver dag. Vi er eksperter i at finde den rigtige løsning der matcher dit behov, og deler gladeligt ud af vores erfaringer og ekspertise inden for produktudvikling og produktion.

EasyPartz tilbyder bl.a.:

  • CNC fræsning, både 3-akset og 5-akset
  • CNC drejning + drejefræs
  • 3D print i både metal og plast
  • Pladebuk
  • Laserskæring, vandskæring og flammeskæring

Skal du have fremstillet et unikt emne i plast, aluminium, rustfrit stål., eller noget helt andet, så står vi klar med løsningen. Vi hjælper med at finde grænserne for hvad der kan lade sig gøre og giver dig desuden feedback på hvordan vi bedst konner frem til det ønskede resultat.

Vi ved også at hurtig levering er essentiel, når man som designer, udvikler eller ingeniører skal nå i mål med et projekt. EasyPartz’ spidskompetence er derfor hurtig fræsning af specialkomponenter, hvor vi kan levere fra dag-til-dag når der er behov for det. 

Automatisk prisberegning

EasyPartz’s har udviklet en intelligent prisberegner som gør det muligt at få øjeblikkelige priser på specialfremstillet CNC bearbejdning, pladebuk og 3D print. Det sparer tid for både kunder og medarbejdere, som i stedet kan bruges på hurtigere levering og bedre kundeservice.

Den automatiske prisberegning er især brugbar ved små serier og prototyper. Skal der fremstilles store styktal, kan man ofte vinde meget ved at tage en snak omkring design, kvalitet, tolerancer og leveringsbetingelser.

EasyPartz overfladebehandler dine emner

Fremstilling af mekaniske komponenter slutter ikke ved bearbejdningen. Et færdigt produkt kræver også den helt rigtige overfladebhandling, hvis man skal opnår den rigtige funktionalitet, levetid og æstetik.

Derfor tilbyder EasyPartz bl.a.:

  • Glasblæsning
  • Anodisering / Eloxering, inkl. farvning
  • Elektropolering
  • Galvanisering
  • Forkromning

Har du behov for vejledning eller en helt anden efterbehandling, så kontakt os på telefon +45 70 60 41 01 eller mail sales@easypartz.com

Automatisk CAM programmering

Hos EasyPartz arbejder vi hele tiden på at blive bedre til hurtig fremstilling af prototyper og små serier. Derfor udvikler vi løsninger som minimerer tiden fra 3D model til færdigt emne.

En af disse projekter er vores CAM automatisering, som hjælper med at programmere vores maskiner. En opgave som ellers er en stor del af arbejdet når der fremstilles emner i små styktal.

Automatisering betyder desuden at opspændingsløsninger, værktøj, skæredata, og bearbejdningsstrategier bliver standardiseret, så man opnår ensartede resultater i høj kvalitet, og bruger mindre tid indkøring af nye emner.