Pladebuk og Pladearbejde

EasyPartz er din go-to partner for pladebearbejdning i metal og plast. Vi tilbyder alt inden for materialeskæring, pladebuk, svejsning, og overfladebehandling, herunder anodisering, galvnaisering og pulverlakering.

Vi står klar med rådgivning hjælper gerne med design og produktudvikling af pladebearbejdede produkter. Har du brug for specielle løsninger eller materialer, så lad os sammen finde en løsning.

Læse mere om nogle af vores services i følgende afsnit:

Vores team af dygtige medarbejdere og danske partnere sikrer præcision, hastighed og pålidelighed i hver opgave. Kontakt os på sales@easypartz.com eller 70 60 41 01 for at bringe dine projekter til live.

Laserskæring i Rustfrit Stål og Aluminium

Laserskæring er oplagt til både enkeltstyk og passeproduktion af plade emner i aluminium og rustfrit stål. Ved laserskæring anvendes en koncentreret laserstråle til at skære (fordampe) metallet. Processen er både præcis og hurtig.

EasyPartz tilbyder laserskæring i rustfrit stål og aluminium, i op til 20mm tyk plademateriale. Prøv vores online prisberegner hvor du kan uploade en stepfil og få din pris på få sekunder. De fleste emner leveres indne for 5-6 arbejdsdage. Skal det gå endnu hurtigere kan vi typisk også finde en god løsning.

I kombination med laserskæring tilbydes desuden pladebuk, afgratning, undersænking, gevindskæring og efterbehandling. Du modtager derfor et færdigt produkt der er klar til brug. Har du behov for andre materialer? Så har vi også laserskære f.eks. messing og titanium.

Kontakt EasyPartz i dag på sales@easypartz.com eller 70 60 41 01, for at få et tilbud, eller benyt vores online beregner døgnet rundt.

Pladebuk og Svejsning

Med pladebuk og svejsning omdannes pladeudskæringer til komplekse 3-dimensionelle produkter og der kan fremstille store emner med høj strukturel integritet, og en minimal mængde af råmateriale og materialespild.

Det er derfor oplagt at tænke i pladebuk og svejsning når der skal fremstille tyndvæggede emner til f.eks. beslag og kasser. Sammenlignet med CNC fræsning er der typisk store besparelse at hente.

Det er desuden muligt at tilføje gevind og bolte gennem presning og svejsning, så emner nemt kan samles med andre komponenter. Svejsninger afsluttes med slibning for at opnå en pæn finish. 

EasyPartz tilbyder både pladebuk og svejsning af emner i rustfrit stål og aluminium. Vi hjælper med at løse opgaven uanset kompleksitet og seriestørrelse. 

Har du brug for pladebuk, svejsning eller begge dele til dit næste projekt? Kontakt os på sales@easypartz.com eller ring til os på 70 60 41 01. Vi står klar til at gøre din idé til virkelighed.

Vandstråleskæring op til 240mm

Vandstråleskæring er den ideelle løsning når laserskæring ikke er en mulighed. F.eks. når der skal skæres tykke plader eller materialer som ikke kan laserskæres. Ved vandstråleskæring benyttes en højtryksvandstråle blandet med sand, til at skære igennem materialet.

Metoden er meget alsidig og giver et flot skæresnit. I modsætning til flamme, plasma og Laserskæring opvarmes materialet ikke, og man undgår derfor overfladehærdning og spændinger i emnet.

EasyPartz tilbyder, gennem vores danske partnernetværk, vandstråleskæring i en lang række materialer, bl.a. Rustfrit Stål, Aluminium, Jern, Titanium, Polycarbonat, Gummi, Kulfiber og Glasfiber. Vi kan skære op til 240mm i tykkelsen, og har mange materialer og tykkelser på fast lager.

Skal du bruge udskæringer i et specielt materiale, eller har du en opgave som haster, så kontakt os på sales@easypartz.com eller 70 60 41 01.

Pulverlakering af Pladebuk

Pulverlakering er den ideelle metode til at forvandle metalemner i aluminium og stål. Ved at påføre et lag pulverlak skabes en æstetisk overflade og robust barriere, som beskytter mod rust og anden korrosion.

Pulverlakering udføres efter RAL farvekode i enten mat eller blank coating. Inden lakering afdækkes gevind og lign. for at beholde funktionalitet. Udendørs appliktioner kræver desuden at emner grundes med en primer.

EasyPartz tilbyder industriel pulverlakering gennem vores partnernetværk, og kan overflade behandle din emner på få dage. De fleste standard RAL-farver er på fast lager, så du kan få den helt rigtige slut finish.

EasyPartz er her for at hjælpe dig med at opnå det bedste resultat for dine metalemner. Vores eksperter er klar til at besvare dine spørgsmål, give dig et tilbud eller rådgive dig om den bedste efterbehandlingsløsning. Vi er specialister i både pulverlakering af metalemner og vådlakering af plastemner, så uanset dit behov, kan vi hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Kontakt os på sales@easypartz.com eller 70 60 41 01 for få rådgivning om pulverlakering, eller alternative overfladebehandlinger.