Power-to-X

Fleksibel totalleverandør

EasyPartz fresmtiller specialkomponenter for mange af danmarks største medico virksomheder. Både prototyper, små serier og faste leverancer, hvor piroritering af hhv. leveringstid, kvalitet og pris variererer.

Hos EasyPartz har vi mange gængse industrimaterialer på fast lager, klar til hurtig levering, og vi kan skaffe de fleste materialer hjem på få dage, inkl. materialecertifikater. Vi sørger desuden for overfladebehandling, markering, samling og pakning, og EasyPartz kan derfor simplificere sourcing og logistik hos produktions- og udviklingsafdelinger.

Kontakt EasyPartz for at høre mere om mulighederne.

Teknisk Sparring

Man kan ikke være ekspert på alt. Men hos EasyPartz er vi eksperter i fremstilling af mekaniske komponenter, og den viden delet vi gladeligt ud af. Både omkring DFM- og prisoptimering af komponenter, samt viden om materialeegenskaber og overfladebehandlinger.

Vi hjælper med at skalere fra tidlig prototype til moden produktion og faste leverancer. Det kræver ofte løbende sparring og udvikling af produktionsprocessen for at pris og kvalitet bliver ved med at stemme overens med forventningerne. EasyPartz’ produktionsingeniører står derfor klar med råd og vejledning for at øge både kvalitet, kapacitet og tolerancer for produktionen af dine emner.

Dag-til-dag levering

Tid er penge. Uanset om det er en prototype, reservedel eller en større levering, så kan det koste dyrt med forsinkelser.

Hos EasyPartz kan du få dine komponenter til den ønskede dato. Vi er fleksible med leveringstider, så har du noget der kræver højeste prioritet, så står vi klar itl at hjælpe.

Vi lagerfører bl.a. et stort sortiment af de mest gængse industri-materialer, f.eks. POM-C plast, Aluminium AW-6082, samt rustfrit stål i både 304/304L og syrefast 316/316l, som vi kan gå i gang med at bearbejde med det samme.

 

Rammeaftaler

Har du behov for en stabil leverandør af komponenter, som samtidig er fleksibel og klar til at skalere med opgaven, så står vi hos EasyPartz klar til at hjælpe.

Vi laver specialaftaler for leverancer der matcher dine behov, og som samtidig sikrer et nemt og stabilt samarbejde.