Maskinbyggere

Fleksibel totalleverandør

EasyPartz brillierer ved fremstilling af både unikke enkeltstyk produktioner og serier op til flere hundrede enheder, hvor vi tilbyder on-demand produktion samt fleksible rammeaftaler.

Vi hjælper med at skalere fra tidlig prototype til moden produktion og faste leverancer. Det kræver ofte løbende sparring og udvikling af produktionsprocessen for at pris og kvalitet bliver ved med at stemme overens med forventningerne. EasyPartz’ produktionsingeniører står derfor klar med råd og vejledning for at øge både kvalitet, kapacitet og tolerancer for produktionen af dine emner.

Som fleksibel totalleverandør kan vi arbejde med alt fra faste leveringer til hasteordrer med hurtige ændringer i både design og styktal.  EasyPartz står desuden for overfladebehandling, markering, samling og pakning, så emnerne er klar og parat til at indgå i en større produktion, eller komme direkte ud til kunden.

Kontakt EasyPartz for at høre mere om mulighederne.

Planlægning og pris følges ad

Jo bedre tid du er ude, jo nemmere er det at planlægge produktionen og maksimere udbyttet.  EasyPartz’ online beregner tager derfor udgangspunkt i 3 forskellige leveringstider, hhv. Express, Standard og Economic, hvor pris og leveringstid følges ad. Har du behov for endnu hurtigere eller længere leveringstid, så kontakt os og hør mere om mulighederne.

Det samme gør sig gældende ved rammeaftaler. Det tager tid at få styr på alle detaljer omkring kvalitet, pris, leverancer og dokumentaiton. EasyPartz hjælper derfor med at skalere fra enkeltstyk produktion til faste leverancer, og er tilgængelig med sparring når der opstår uforudsete problemstillinger som skal løses.

EasyPartz kan desuden tilbyde lagerproduktion, så du altid kan få flere emner med kort varsel, og er sikret at der ikke opstår uhensigtsmæssige flaskehalse i forsyningskæden. Uanset situationen, så følger vi aktivt op på dit behov og melder løbende ud med status opdateringer på din ordre, så du trygt kan planlægge fremad.