MEDICO INDUSTRI

Fleksibel totalleverandør

EasyPartz fresmtiller specialkomponenter for mange af danmarks største medico virksomheder. Både prototyper, små serier og faste leverancer, hvor piroritering af hhv. leveringstid, kvalitet og pris variererer.

Hos EasyPartz har vi mange gængse industrimaterialer på fast lager, klar til hurtig levering, og vi kan skaffe de fleste materialer hjem på få dage, inkl. materialecertifikater. Vi sørger desuden for overfladebehandling, markering, samling og pakning, og EasyPartz kan derfor simplificere sourcing og logistik hos produktions- og udviklingsafdelinger.

Kontakt EasyPartz for at høre mere om mulighederne.

Teknisk Sparring

Man kan ikke være ekspert på alt. Men hos EasyPartz er vi eksperter i fremstilling af mekaniske komponenter, og den viden delet vi gladeligt ud af. Både omkring DFM- og prisoptimering af komponenter, samt viden om materialeegenskaber og overfladebehandlinger.

Vi hjælper med at skalere fra tidlig prototype til moden produktion og faste leverancer. Det kræver ofte løbende sparring og udvikling af produktionsprocessen for at pris og kvalitet bliver ved med at stemme overens med forventningerne. EasyPartz’ produktionsingeniører står derfor klar med råd og vejledning for at øge både kvalitet, kapacitet og tolerancer for produktionen af dine emner.

Materialer & Certifikater

Hos EasyPartz lagerfører vi et stort sortiment af de mest gængse industri-materialer, bl.a. POM-C plast, Aluminium AW-6082, samt rustfrit stål i både 304/304L og syrefast 316/316l.

Vi kan desuden skaffe de fleste materialer hjem på få dage, f.eks. PEEK, Polycarbonat, PTFE, Messing, Bronze og Nysølv.

Vi har materialecertifikat på alle faste lagervarer, og kan ligeledes skaffe til alle andre materialer, så du kan dokumentere kvaliteten og producenten.

Har du behov for materialecertifikat, så kontakt os når du bestiller, så sørger vi for at det bliver sendt digitalt sammen med ordren.

 

Overfladebehandling

EasyPartz sørger for alle typer af overfladebehandlinger, så emner er klar til at indgå direkte i produktionen.

Afgratning og glas-/sandblæsning for at undgå grater, samt få en mat satin-agtig overflade.

Anodisering/eloxering af aluminium, med indfarvning i bl.a. sort, rød, grøn og blå, samt som ridsefast hårdanodisering, så overfladen forbliver perfekt.

Passivering og elektropolering af rustfrit stål, så du er sikker på at overfladen matcher dine specifikationer.

Varm og kold galvanisering af stål, så det f.eks. holder til vind og vejr.