Råd og Vejledning

EasyPartz deler ud af kompetencer og produktionsviden

Hos EasyPartz ved vi at virkeligheden ofte kommer i vejen for det tiltænkte. Derfor hjælper vi selvfølgelig med råd og vejledning i forbindelse med fremstilling og udvikling af mekaniske komponenter.

Vores ingeniører har mange års erfaring med produktionsteknologier, materialer, overfladebehandlinger, tolerancekæder, produktdesign og optimering af bearbejdningstider.

Skal du have fremstillet en større serie, anbefaler vi du tager en snak med os inden, så vi i fællesskab kan tænke både produktets funktionalitet og produktionskæde igennem. På den måde får du det rigtige produkt til den rigtige pris.

Lidt teknisk sparring i forbindelse med en produktion er selvfølgelig en inkluderet service hos EasyPartz.

Øjeblikkelig DFM (Design-for-Manufacturing) feedback

EasyPartz’s online prisberegner hjælper med at analyserer dine emner, og gør opmærksom når der er potentielle designudfordringer. Der bliver bl.a. analyseret for:

  • Tynde vægge
  • Svært tilgængelige overflader
  • Skarpe indvendige hjørner og kanter
  • Dybe huller
  • For store eller små dimensioner

Book en produktionsspecialist

Har du et udviklingsprojekt som skal ende ud et producerbart produkt? EasyPartz tilbyder  konsulentydelser inden for produktdesign, med særligt fokus på udvikling og produktionsmodning af mekaniske produkter.

Vi kan hjælpe med alt fra optegning af eksisterende komponenter, til længerevarende udviklingsprojekter af komplekse produkter. Til hver opgave afstemmes det forventetede resultat, deadlines og estimeret tidsforbrug, så alle parter går trykt ind i projektet.

Ring til os på +45 70 60 41 01 eller send en mail med information om projeket til sales@easypartz.com, så kontakter vi dig med mere information.